Podrška ženskom zdravlju

Reproduktivno zdravlje na prvom mjestu!


Promotivna ponuda završava za

26 : 39

Brinemo o Vama

u plodnom dobu

za vrijeme klimaksa i menopauze

za vrijeme trudnoće

Kako djeluje

Djelotvornost Feminacare biljne mješavine kroz dobijene rezultate pokazuje nevjerovatnu djelotvornost. Rezultati korištenja čaja izdvajaju Feminacare kao vodeći proizvod na tržištu kod očuvanja ženskog zdravlja i poboljšanja ženskog reproduktivnog sistema.

Feminacare na prirodan način:

Vodite brigu o svom zdravlju

Feminacare čajna biljna mješavina sa pažljivo izabranim sastojcima za spas i zdravlje vašeg reproduktivnog sistema kao i cjelokupnog ženskog zdravlja. Ovu čajnu biljnu mješavinu mogu da koriste žene u svim životnim dobima.

NEKI OD ZADOVOLJNIH KUPACA

Uvjerite se u efikasnost našeg proizvoda!

Slavojka
42

"Imala sam problema sa hormonskim disbalansom - neredovna mentruacija, ciste na jajnicima, bolni ciklusi. Nakon što sam počela redovito uzimati Feminacare, moje stanje se stabilizovalo. Dobijam redovno i nemam problema sa bolnim mentruacijama."

Mira
27

"Feminacare čaj sam počela da koristim jer sam imala ciste na jajnicima i bolne menstruacije. Prvi dan ciklusa nisam mogla da idem na posao od bolova. Užas! Feminacare sam pila redovno u nadi da će mi pomoći i to se zaista desilo. Nemam više grčevite mentrualne bolove i ne pijem tablete za bolove."

Meira
35

"Moj najveći problem su bile neredovne menstruacije što mi je uticalo na psihu. Feminacare sam vidjela prvi put kod radne kolegice koja je imala slične probleme. Odlučila sam da isprobam ovaj pa sam ga odmah poručila. Dapače, uz redovitu konzumaciju Feminacare čaja, moji problemi su iza mene!"

Naša formula čaja

STRUČNO MIŠLJENJE

"Prirodni sastojci čaja Feminacare pružaju nježnu potporu tokom različitih faza reproduktivnog ciklusa. Kao stručnjak za reproduktivno zdravlje,želim da preporučim Feminacare čaj i navedem neke od efekata nakon korištenja čaja - ublažava bolove tokom PMS-a, reguliše menstrualni ciklus te pruža podršku ženama koje imaju problema s hormonima ili neplodnošću."

NARUČITE FEMINACARE DANAS

Narudžbina


Promotivna ponuda završava za

26 : 39
58 km    29 km*

*prilikom narudžbe tečaja